Et jobinterview hos Qvist Search adskiller sig lidt fra de traditionelle!

Et korrekt kompetence match og langtidsholdbarhed i ansættelsen er essentielt for Qvist Search. Det kan have uoverskuelige konsekvenser for dig som kandidat og for kunden, hvis matchet alligevel ikke holder!

Fremtidige karriereønsker og motivation til et jobskifte er en altafgørende faktor. Det afdækkes ved det personlige interview og sammenlignes med den i forvejen gennemførte personligheds-analyse.

Qvist Search succesrater er ambitiøse: Minimum 85% af alle ansatte kandidater gennem Qvist Search er ansat i samme virksomhed efter 2 år – i samme eller en bedre stilling!

Generelt om interviews hos Qvist Search:

  • Hvis dine generiske kompetencer matcher den foreliggende stilling – vil vi helt sikkert indkalde dig til et personligt interview med en forudgående personlighedsanalyse via internettet.
  • Når dine motiver og karriereønsker er fastlagt får du udleveret den grundigt gennemarbejdede stillingsprofil til hurtig læsning. Efter afklaring af stillingen afdækker vi sammen dine specifikke og generiske kompetencer. Dertil en gennemgang af din personlighedsanalyse og så går vi begge parter i tænkeboks!
  • Resten af processen tager vi tete a tete, når den tid kommer!

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 40 73 55 40 eller send os en email på info@qvist-search.com og hør hvad vi kan gøre for dig.

Qvist Search