Er din bestyrelse en værdifuld strategisk sparringspartner eller?

Har din virksomhed den bestyrelse, den fortjener? En bestyrelse omfattende alle generiske kompetencer i virksomhedens værdikæde? På et niveau, hvor strategisk arbejde og beslutninger kan tages i en helhed? Med en kompetencesammensætning, så bestyrelsen kan agere som en yderst kompetent sparringspartner for den operationelle ledelse? 

Hvordan?

Har I selv et ønske om en særlig profil, så kender Qvist Search formentlig allerede kandidaten. Alternativt kan vi tilbyde:

  • En hurtig validering af den eksisterende bestyrelses kompetencer vurderet i forhold til virksomhedsejerens mål.
  • Rådgivning om, hvordan bestyrelsen kan suppleres med eventuelt manglende kompetencer.

Løsning

Bestyrelseskandidater vil primært blive identificerede i vores base af nuværende og tidligere beslutningstagere. Alle er evaluerede på både jobkompetencer og evnen til at skabe virksomhedskultur eller forandringer i samme, samt evnen til at arbejde strategisk.

Vores analyseværktøjer og et indgående kendskab til de potentielle kandidater giver ikke bare en sikker, men også hurtig løsning, der skaber værdi for alle parter.

 

 

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 40 73 55 40 eller send os en email på info@qvist-search.com og hør hvad vi kan gøre for dig.

Qvist Search
Assign a menu in the Left Menu options.