+45 4073 5540

Hvem er Qvist Search?

Qvist Search har +25 års erfaring inden for rekruttering

Qvist Search er totalleverandør af medarbejdere til alle stillinger i mellemstore og større virksomheder overalt i Danmark. Vi klarer opgaven enten gennem professionel Executive Search og/eller gennem HR Partner – Qvist med vores modulbaserede rekrutteringssystem via annoncering og assistance efter behov. Med hele paletten af løsninger kan vi altid give objektiv rådgivning om metodevalg for den enkelte rekrutteringsopgave.

Vi kan supplere med uddannelse i rekruttering, karriereperspektivering og en lang række andre serviceydelser. Med +25 års rekrutteringserfaring har Qvist Search et indgående kendskab til stort set alle brancher og stillingsbetegnelser, hvorfor vi kan løse en hvilken som helst opgave. Vi kan derfor assistere som rådgivere i afdækningen af spændet mellem din virksomheds nuværende situation, den fremtidige vision og strategi med henblik på sammensætning af de menneskelige ressourcer, der kan indfri visionen.

Qvist Search skaber reel værdi for både kunder og kandidater, fordi vi har fokus på langtidsansættelser. Vi har derfor udviklet vores eget headhunting koncept, hvor vi agerer som kundens repræsentant overfor kandidaten. Vi tager udgangspunkt i kandidaternes sande jobmotivation og ønsker – matchet op med kundens virksomhedskultur. Dette medfører naturligvis et lidt større tidsforbrug, men erfaringsmæssigt er det en yderst effektiv metode til at finde det helt rigtige match.

Lyder det interessant?

Du er meget velkommen til at kontakte Bente Lindgren på +45 26 33 26 82 / bli@qvist-search.com og høre mere om vores koncept, samt hvad vi kan tilbyde dig.