Har du et CV – model 2025?

Et CV er adgangsbilletten til drømmejobbet.

Fremgår dine specifikke og især generiske kompetencer tydeligt? Ca. 80% af alle CV’er er en beskrivelse af ansvarsområder og resultater. Det er en ren gættekonkurrence for både dig selv og læserne om, hvad dine fremtidsønsker er. Hvis du ikke selv kender dine jobkompetencer – hvordan skal læserne så kunne forstå dem og matche dig med en given stilling?

Overvej en deltagelse i vores succesfulde karriereseminar, hvor vi gennemgår begreberne generiske kompetencer og virksomhedskultur ud fra anerkendte teoretiske modeller. Qvist Search præsenterer dig med andre ord for modeller, der kan hjælpe dig med at identificere din fremtidige karriere målt op imod dine nuværende kompetencer. Denne del af seminaret er i øvrigt meget velegnet som et indslag for grupper af erhvervsfolk – f.eks. VL-grupper, bestyrelsesnetværk mm.

Seminaret afsluttes med en opskrift på, hvordan et rigtigt godt CV Anno 2025 kan se ud.

Rent praktisk afholdes seminaret med jævne mellemrum som gå-hjem seminarer i henholdsvis København og Aalborg. Vi vil være til stede ca. 1 times tid både før og efter seminaret for en individuel sparring. Seminaret er gratis, men forudsætning for deltagelse er:

De næste seminarer finder sted:  Hold øje på vores hjemmeside for datoer til næste seminar i Aalborg og København

AAL: 06. februar 2018 kl. 16.30 i City House, Jyllandsgade 20, 9000 Aalborg

KBH: 18. januar 2018 kl. 16.30. Sted for afholdelse fremgår senere

Vi ser frem til at møde dig

Under seminaret præsenteres teorier og modeller, som udvikles og bruges af Qvist Search i det daglige arbejde. De oprindelige modeller er udviklede af teoretikere som Edgar Schein, Henry Mintzberg, Ichak Adizes og et par stykker mere.

Seminaret omsætter disse teorier og modeller til praksis, så du får en idé om hvordan din fremtidige karriere ser ud, og hvordan du udformer et Executive CV – anno 2025, der kan anvendes, hvad enten du er eller ønsker bestyrelsesposter, lederstillinger eller specialiststillinger!

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 40 73 55 40 eller send os en email på info@qvist-search.com og hør hvad vi kan gøre for dig.

Qvist Search
Assign a menu in the Left Menu options.