+45 4073 5540

Konsulentydelser

Qvist Search’s Konsulentydelser

Qvist Search’s succes inden for Executive Search er en grundig afdækning af den konkrete stilling: virksomhedens strategi, organisationskultur, personlighed og arbejdsopgaver. Altså konsulentydelser, som vi med stor succes også gennemfører som enkeltydelser. Ring og få en uforpligtende dialog om indhold og honorar.

Personlighedstest:
En personlighedstest giver en konkret vurdering og beslutningsgrundlag for ansættelse af nye medarbejdere eller promovering af medarbejdere.

Testen er den samme 36-faktor test fra People Test Systems, som bruges til vores Executive Search interviews. Testen suppleres med et 1 times interview, både for at checke validitet og for at give kandidaten personligt feedback. De systemiske rapporter fremsendes til både klient og kandidat. Tests gennemføres fra dag til dag.

Outplacement:
Opsigelse af medarbejdere er næsten altid forbundet med masser af følelser. Giv medarbejderen en chance for hurtigt at komme i et nyt job og beskyt jeres Employer Branding. Afdækning af kandidatens behov og ønsker samt sparring på generiske kompetencer og følelser leder frem til et CV anno 2025. Efterfølgende sparring om både samtaleteknik og jobsøgningsstrategi sikrer det bedste grundlag for et nyt job.

Onboarding / Teamafklaring:
Få hurtig og maksimal udbytte af den nye medarbejder eller få afklaret teamet, så I kan præstere i enighed. Personlighedstests af alle medarbejderne i teamet med individuel tilbagemelding, og med en afsluttende fælles præsentation for hele teamet, giver en hurtig indsigt i de enkeltes personligheder. Læs mere.

Strategifacilitering:
Succesfuld eksekvering kræver en grundig afdækning af de konkrete, relevante stillinger sat i perspektiv mod virksomhedens strategier, kultur og tilhørende operationelle valg. Vi har med 25 års erfaring i rekrutteringsbranchen erhvervet os stor viden indenfor de faktorer, der påvirker enhver rolles mulighed for at eksekvere. Facilitatorrollen er vores varemærke, hvorigennem vi hjælper med at optimere værdikæden og samspillet mellem relevante stillinger. Målgruppen er mellemstore og mindre virksomheder.

Karriereseminar:
Har du brug for inspiration til din fortsatte karriere med et hurtigt indblik i kompetencerbegreber, virksomhedskultur og ansøgninger, så afholder vi 3 timer “gå-hjem” seminarer, der sætter begreberne på plads og giver anvisningerne på, hvordan et CV anno 2025 udformes. Kontakt os for tid og sted. Læs mere.

Rekrutteringskursus:
Rekruttering kræver mere end empati og faglighed. Fejlansættelser koster typisk mellem 3 og 9 mdrs. løn og en masse andre udfordringer. Des færre rekrutteringer, des større risiko.
Vores intensive 2-dages rekrutteringskursus omfatter hele processen, hvor teori og erfaringer understøttes af praktiske øvelser.
Kurset afholdes internt i mellemstore og større virksomheder med maksimalt 8 deltagere.
Åbne kurser afholdes med mellemrum i hele DK. Kontakt os for tid og sted. Læs mere.