Trænger du til nye udfordringer i din karriere?

En LinkedIn profil er et ”must have”, men stiller sjældent skarpt som søgegrundlag for nye jobudfordringer. Om ikke andet, så fordi det kan være lidt udfordrende i en offentligt tilgængelig database som LinkedIn, at lade det skinne for meget igennem, at man vil noget andet. Konsekvenserne må være velkendte, hvis man er i job!

Hos Qvist Search bruger vi mest LinkedIn til at identificere dig, når vi har lavet vores hjemmearbejde. Vores råd er: Gør dig tilgængelig og registrér dig i emnebasen. Det tager ca. 3 minutter og du er nærværende, når vi får en stilling, du eventuelt kan matche.

Nedenstående link skal benyttes som adgang til emnebasen i henhold til Datatilsynets nye persondataforordning. Det betyder også, at vi med passende mellemrum beder dig om at opdatere dine oplysninger.

NB: Qvist Search modtager CV’er af enhver art, men sagt diplomatisk, yder de fleste CV’er ikke kandidaterne retfærdighed. Det kræver mange års erfaring og viden at læse mellem linjerne! Savner du inspiration til, hvordan et Executive CV Anno 2025 kan se ud, finder mange, at det er en god investering at deltage i Qvist Search’s ”Karriereseminar”. Dette gælder også og måske især for specialister.

Upload dit CV i vores kandidatbase
Kontrolspørgsmål (af sikkerhedsmæssige årsager)

Qvist Search
Assign a menu in the Left Menu options.