Choose a page

Kandidater

Hos QS kontakter vi ikke alle og enhver – har vi skrevet til dig er du særligt udvalgt. Vi har brugt lang tid på enten at lede efter dig eller også er du direkte blevet anbefalet til os gennem vores netværk.

Vores mod, vision, kreativitet og analytiske tilgang er klar til at løse opgaverne.

Proaktiv research er kerneprocessen for Qvist Search i enhver headhunting opgave, når vi skal finde markedets bedste kandidater til vores kunder.

Vi kontakter kun kandidater, som med +75% sikkerhed, ud fra de oplysninger vi kan finde, vil kunne matche den givne stilling fagligt.

 

Vi bruger meget tid på at finde informationer om dig og vil til en start gerne høre ind til dig,

– Din erfaring og kompetencer samt din motivation for et evt. jobskifte, er vigtige, inden vi kommer ind på den eksakte position, vi kan tilbyde. Dette gør vi for at sikre, at motivation og kompetencerne passer til jobbet.

Tilgang

Qvist Search skaber reel værdi for både kunder og kandidater, fordi vi har fokus på langtidsansættelser. Vi har derfor udviklet vores eget headhunting koncept, hvor vi agerer som kundens repræsentant overfor kandidaten.

Prioritet

Vi tager udgangspunkt i kandidaternes sande jobmotivation og ønsker – matchet op med kundens virksomhedskultur. Dette medfører naturligvis et lidt større tidsforbrug, men erfaringsmæssigt er det en yderst effektiv metode, til at finde det helt rigtige match.

Struktur

Konceptet bygger bl.a. på et match mellem virksomhedskultur, generiske kompetencer og reel jobmotivation, hvilket vil betragter som de afgørende faktorer, for at finde den unikke kandidat.

Service

Noget for noget

 

Vi giver vejledning, hvis du som kandidat har formået at få beskrevet kompetencerne på CV’et. Vi giver altid afslag i processen, hvis det ikke er dig, der får jobbet, så det kan bruges til noget fremtidigt uanset, hvor irriterende afslaget kan være. Ved samme lejlighed giver vi gerne et karriereråd med på vejen, når vi har afholdt interview. Vi behandler selvfølgelig alle dine informationer fortroligt og end mere GDPR-reglerne foreskriver. Alt behandles med yderste diskretion.

Klar kommunikation

Gennemsigtighed og transparent kommunikation hele vejen.

Fortrolighed

Vi prioriterer altid diskretion og fortrolighed øverst i processen.

Konstruktiv feedback

Vi meget op i, at du får mest muligt ud af det og masser af feedback under hele processen.

karriererådgivning

Om virksomheden vælger dig eller ej, er vi altid klar på at hjælpe dig videre.

Vores proces

01

Afdækning og Research

Hos QS kontakter vi ikke alle og enhver – har vi skrevet til dig er du særligt udvalgt. Vi har brugt lang tid på enten at lede efter dig eller også er du direkte blevet anbefalet til os gennem vores netværk.

Du får altid grundig feedback efter en proces hos os – hvad enten du ender i job eller ej. Vi bestræber os på at give ren tilbagemelding og være så transparante som muligt hele vejen igennem processen. Det er en omfattende proces, men professionalismen giver en høj sikkerhed for en langtidsansættelse eller udbytte til fremtidigt brug.

 

02

Kontakt

Vi har brugt meget tid på at finde informationer om dig, og vil til en start gerne høre ind til dig ved en 5-10 min. indledende dialog – her taler vi om din erfaring og kompetencer samt din motivation for et evt. jobskifte inden vi kommer ind på den eksakte position vi kan tilbyde.

Vi har delt processen op, så kandidaten bruger så lidt tid som muligt. Derfor 2 korte dialoger og den helt store dialog, hvis begge parter finder det interessant at gå videre i processen.

Her vil vi bl.a. gerne høre ind til, hvad du ser som en hhv. god/dårlig chef. Dette gør vi som regel over telefonen af hensyn og respekt til din tid, og vi gør det for at sikre, at motivation og kompetencerne passer til jobbet og ikke den anden vej rundt. 

 

03

Interview og præsentation

Er vi blevet enige om, at du er et match til stillingen, får du efter første snak fremsendt stillingsprofilen. Vi tager en individuel, diskret snak helst personligt ellers kan det gøres via Teams med dig ud fra dit CV, en personlighedstest du får tilsendt og den stillingsprofil, du nu har fået på forhånd. Her går vi meget op i, at du får mest muligt ud af det og masser af feedback under hele processen. Under hele processen prøver vi selvfølgelig at være fleksible med tidspunkter der passer ind i dit skema.

Vælger vi sammen, at du er det rigtige match og giver du samtykke til, at vi må videregive dine informationer, præsenterer vi dig for virksomheden, og I kan herefter mødes.

 

 

04

Diskretion

Det er vigtigt for os at pointere, at der er absolut ingen, der ved at vi taler sammen inden du giver os tilladelse til at give dine oplysninger videre. Vi tager fortrolighed og diskretion meget alvorligt.

 

05

Opfølgning

Får vi dig ansat laver vi efter 2-3 måneders ansættelse en opfølgning på onboarding-processen.

Her afdækkes perfomance af stillingsprofil og kandidatens funktion.

Mulighed for facilitering af strategi og sparring til onboarding-proces.

På gensyn.