Choose a page

Om Qvist search

Vi står altid klar med alle vores kompetencer. Ring og få en snak om jeres behov, så kan vi sammen finde den optimale løsning for jer.

Vi skaber reel værdi for både kunder og kandidater, fordi vi dedikerer os til vores værdier.

Vores tilgang

  • Vi anvender altid vores samlede viden og erfaringer, for at løse opgaverne og for at finde den helt rigtige kandidat.
  • Her giver vi altid objektiv rådgivning om metodevalg for den enkelte opgave. Vi har base i Aalborg, men udfører opgaver i hele Danmark – fra Skagen til Kruså, København og Sønderborg.
  • Vi leverer det professionelle forløb, der skaber tryghed gennem ærlig og direkte kommunikation.
  • Vi er tiltrukket af kompleksiteter – hvad enten der er tale om bestyrelsesmedlemmer, topchefer, funktionsledere eller specialister. Vi leder altid efter det unikke og finder et spændende match til de stillinger vi besætter. 

Dedikation

Vi bekymre os ikke om at have den største markedsandel, vi dedikerer os til at levere den bedste værdi.

Forståelse

Virksomheder bør finde sikkerhed i, at vi har viden om netop deres branche og udfordringer.

Engagement

Vi har en særlig personlig interesse i Tech-verdenen.

Ærlighed

Vi siger ikke at vi kan – vi gør det.

KONTAKT OS

Vi står altid klar med alle vores kompetencer. Ring og få en snak om jeres behov, så kan vi sammen finde den optimale løsning for jer.

Flemming Qvist

CEO  & Partner

Flemming er uddannet MSc. Produktions Ingeniør og så vidt vi ved, den eneste Headhunter i Danmark med en Ingeniør-faglig baggrund. Han startede sin karriere hos IBM og har siden da arbejdet videre indenfor IT, hvorefter han fandt ud af, at Headhunting var hans kald. Flemming har uddannet mange af landets rekrutteringskonsulenter, og har siddet som CEO i København, og har siden 2003 haft sit eget firma, Qvist Search.

+45 40 73 55 40
qvist@qvist-search.com

Katrine Trudslev

Head of Search

Katrine har en MA International Business Communication (Eng), og en stor kompetence indenfor stakeholder handling. Hos QS er hun med til nøje at udvælge og kontakte de rigtige kandidater til de stillinger vi besætter. Samtidig har hun en overordnet koordinator rolle for hele virksomheden og holder styr på alle opgaver der kommer ind og ud. Katrine vægter altid høj faglighed ligeså højt som højt service niveau.

+45 22 88 20 85
kit@qvist-search.com

Alexander Baunsgaard

Researcher

Alexander har en MA i Læring og Forandringsprocesser, og besidder solide kompetencer inden for strategi, HR og rekruttering. Hos Qvist Search driver han hele spektret af Executive Search-processen, lige fra virksomhedskontakt og bagvedliggende administration til kandidatscreening og interviews. Alexander er kendt for sin grundighed i arbejdet med at finde det perfekte match, og demonstrerer en høj forståelse og empati over for både kandidater og virksomheders behov.

+45 26 33 26 82
search@qvist-search.com

Bente Lindgren

Researcher

Bente kommer med bred erfaring fra ledelse, salg og service. Hun har bl.a. en diplom i Ledelse og HR. Bente er med til altid at levere værdiskabende løsninger til vores klienter og kandidater. Dette sikres ved at hun sætter de menneskelige ressourcer i centrum, hvor blandt andet dialog, samarbejde og sparring er nøgleord.

+45 41 10 20 30
bli@qvist-search.com

Kontakt os

Telefon:
+45 22 88 20 85

Email:
info@qvist-search.com

Adresse:
Østre Alle 102,
9000 Aalborg
Danmark

Book en samtale

referencer

I et så fortroligt arbejde som rekruttering, er det nogle gange svært at få udtalelser på vores arbejde; her er et par nyligt givne kommentarer fra både klienter og kandidater som vi begge betragter som lige vigtige kunder hos os.

Qvist Search har stærk erfaring med Executive Search for topledelse, mellemleder samt specialister – særligt til industrivirksomheder med egen produktion.

De har dyb forståelse af virksomhedens aktuelle strategi fokusering, herunder forståelse af virksomhedens kulturforandringer i forbindelse med organisationens faseskift, eksempelvis i forbindelse med ejerskifte/generationsskifte. Denne indsigt giver Qvist Search et stærkt fundament til at udarbejde en detaljeret jobprofil beskrivelse, der afdækker virksomhedens rekrutteringsbehov.

De evner at matche kandidat til jobprofil beskrivelse med udgangspunkt i grundig afdækning af personprofil samt interviews for at afklare kandidatens udviklingspotentiale samt motivation for job match.

KUNDE

DIREKTØR, DEVELOPMENT & ENGINEERING

Rekrutteringsforløbet med Qvist Search var det mest professionelle forløb jeg har oplevet, der blev skabt tryghed gennem ærlig og direkte kommunikation.

Flemming Qvist har opbygget et solidt grundlag for at sikre et optimalt match mellem virksomhed og kandidat.

KANDIDAT

SALES SUPPORT MANAGER, PRODUKTIONSVIRKSOMHED