Choose a page

Nyhed: Modulbaseret rekruttering – IRPO

stak af mønter placeret foran et ur - rekrutteringsløsning IRPO sparer tid og penge

Intelligent Recruitment Process Outsourcing

At få ansat de rigtige medarbejdere er af afgørende betydning for at skabe resultater. En spændende og udfordrende proces. Men også med en omfattende tidskrævende administration til registrering, kommunikation med ansøgere, gennemlæsning af ansøgninger med attachments for validering af de indkomne ansøgere mm.

Administrationen forsvinder stort set med IRPO systemet gennem digitalisering. Ansøgernes data finder selv vej til de enkelte projekter og giver et forenklet overblik. Al kommunikation med ansøgerne skabes ved at vælge tilpassede mails med et enkelt klik. IRPO konverterer automatisk ansøgninger til et samlet dokument inklusive alle de besværlige attachments. Det forenkler valideringen betydeligt. En integreret klientspecifik emnebase er i øvrigt en integreret del af løsningen.

Tidsbesparelsen er de fleste med ansvar for rekruttering vist klar over! Med IRPO systemet skabes der tid til de værdiskabende og spændende processer, hvor viden og indsigt er temaet: Afdækning af stillingsprofiler, udarbejdelse af annoncer, SEO optimering for at promovere stillingen, validering af ansøgninger, gennemførelse af interviews, personlighedstestning, indhentning af referencer og jobintro.

Den primære rolle for HR-Partner Qvist er support af klienternes anvendelse af IRPO. For at sikre håndtering af spidsbelastninger ydes supporten både gennem HR-Partner Qvist og vores partner i Tyskland (Kiel).

Den sekundære rolle for HR-Partner Qvist er support til klienterne af de værdiskabende processer i en rekruttering. Hver aktivitet er opdelt i selvstændige moduler, der kan outsources enkeltvist efter klientens behov. Et par eksempler kunne være SEO optimering, der mere er en programmeringsopgave end en HR opgave eller valg af medier for præsentation af annoncen, der kræver indgående og opdateret viden om effekten relateret til den specifikke stilling.

IRPO puster liv i rekrutteringsbranchen! Systemet er udviklet alene til rekruttering, og er baseret på HR-Partner Qvist og FEL’s +50 år i rekrutteringsbranchen.

Digitalisering er den naturlige løsning til din rekruttering

Summa summarum: Anvendelse af IRPO skaber tidsbesparelser og dermed økonomi i rekrutteringer, uanset om klienten selv gennemfører de værdiskabende processer eller outsourcer dele af eller hele processen til HR-Partner Qvist.

Hvis du en dag har 30 minutter i overskud, giver vi meget gerne en uforpligtende demo via nettet. Ring +45 26 33 26 82 eller +45 40 73 55 40 og vi aftaler et tidspunkt, der passer dig.

Du kan også læse meget mere om IRPO lige her.